Construiți-vă viitorul împreună,
alegeți să lucrați în Olanda!

Sunteți un cuplu și ați dori să câștigați bani și să vă construiți un viitor luminos? Te gândești să lucrezi și să locuiești în Olanda cu iubitul sau prietena ta, dar nu ești sigur de unde să începi și la ce să te aștepți? În acest blog explică Gulcan Uykun, proprietarul Jupiter Uitzendbureau din Venlo/Olanda, explică în 7 puncte de ce ar trebui să alegi Jupiter dacă vrei să lucrezi în Olanda.

1. De ce Olanda?

Olanda are o economie puternică, care oferă multe oportunități și oportunități de creștere. Există multe locuri de muncă bine plătite și cultura este accesibilă. Acolo trăiesc naționalități diferite și majoritatea oamenilor vorbesc engleza. Asta vă oferă o mulțime de oportunități!

2. O agenție de angajare de încredere

Vrei să începi rapid, dar printr-o agenție de încredere. Jupiter Uitzendbureau există de 25 de ani și are o vastă experiență în medierea pentru angajații din Polonia și România, printre alții. Avem toate certificatele legale, astfel încât să fii sigur că ai de-a face cu o agenție de încredere. Ceea ce vezi este ceea ce primești!

3. Locuri de muncă bine plătite

Jupiter oferă locuri de muncă în logistică și producție: medii de lucru curate, în special în sectorul alimentar. Gândiți-vă la munca de producție sau la munca în logistică; ambalarea produselor, selector de comenzi sau șofer de stivuitor. Avem multe locuri de muncă diferite, câte ceva pentru toată lumea! Și bine înțeles că ai destule ore, pentru că știm: vii aici să lucrezi la viitorul tău.

4. Când veniți împreună, rămâneți împreună!

Vii cu iubitul sau prietena ta, sau împreună cu un membru al familiei? Apoi ne asigurăm că locuiți în aceeași casă și lucrați pentru același client. Atât de confortabil! Astfel puteți câștiga bani împreună. Sunteți mereu împreună și lucrați cu alți compatrioți. Astfel te simți mereu în largul tău la serviciu și în timpul liber.

5. Ținem cont de dorințele tale

Cazarea ta nu este pe placul tău sau munca nu ți se potrivesc? Vă ascultăm dorințele și ne asigurăm că totul este în ordine. Prima noastră preocupare este că ești fericit în muncă și în mediul tău de viață. De exemplu, vrei o zi liberă? Atunci luăm în calcul acest lucru și când ești liber nu plătești costuri fixe precum chirie, apă sau lumină. Ei bine, atât de sincer.

6. Nu vorbești olandeză sau engleză?

Limba nu este o problemă. În Olanda majoritatea oamenilor vorbesc engleza, iar la locul de muncă sunt lideri de echipă care vorbesc poloneză/română. Deci poți comunica în propria ta limbă, ceea ce este grozav!

7. Ne ocupăm de tot, dar cu adevărat de tot

În propria țară, în Polonia sau în România, veți primi toate informațiile de care aveți nevoie de la recrutorii noștri. Când ajungeți în Olanda, veți fi primit și însoțit de noi încă din prima zi. De la cazare la transport la locul de muncă, de la asigurarea de sănătate, până la locul unde îți poți face cumpărăturile. Suntem aici pentru tine, astfel încât să te simți rapid ca acasă.

Dacă alegeți Olanda, alegeți Jupiter

Olanda oferă baza ideală pentru viitorul tău, o țară cu o economie bună și plăcută de locuit, cu multe locuri de muncă bine plătite. Jupiter este o agenție de angajare de încredere în care lucrează deja multe cupluri poloneze și române. Alege Olanda și construiește-ți viitorul împreună cu partenerul tău!

Vrei să lucrezi în Olanda prin Jupiter? Sau ai intrebari?
Contactează-ne!

Citiți și aceste bloguri: