Vei lucra în Olanda: antrenorul de locuri de muncă este acolo pentru tine!

Ai luat decizia: vei lucra în cuplu în Olanda. Atunci, desigur, aveți o mulțime de întrebări: Cum obțin un cont bancar în Țările de Jos? Unde este supermarketul? Dar, de asemenea, unde pot merge cu probleme personale sau dacă nu sunt mulțumit, de exemplu, de cazare? De aceea avem un antrenor special pentru tine! Antrenorul nostru de muncă, Aleksandra Zedlewski, este punctul tău de contact și confident cu întrebări sau probleme. Ea ascultă și ajută, astfel încât să te simți rapid ca acasă în Olanda.

De la fluturașul de salariu la supermarket: antrenorul de locuri de muncă ajută

Antrenorul de locuri de muncă vă este alături din momentul în care ajungeți în Olanda. O poți contacta cu toate întrebările tale. Avem multă experiență cu angajații polonezi și români, așa că știm exact de ce aveți nevoie și cum vă putem ajuta. Suntem în contact cu organismele oficiale competente, dar suntem bucuroși să vă ajutăm și cu chestiuni personale sau să vă oferim sfaturi pentru timpul liber. Aveti intrebari? Antrenorul de locuri de muncă ajută!

Consilierul dumneavoastră confidențial

Pe lângă faptul că este punctul de contact pentru toate întrebările tale practice, antrenorul este și confidentul tău. Ea vă ascultă dorințele personale, cum ar fi ceea ce doriți în ceea ce privește locuința. Vrei să locuiești împreună sau nu ești mulțumit? Antrenorul de locuri de muncă te ascultă și are grijă de tine. O poți contacta și pentru probleme personale. Este frumos să ai pe cineva care te înțelege și are grijă de tine.

Unde este antrenorul de locuri de muncă?

Nu va trebui să cauți mult timp, pentru că antrenorul de job este mereu aproape. Ea vă urează bun venit la sosirea în Olanda și vă informează în mod regulat dacă totul merge bine. Ea vine și pe lângă munca ta să te întrebe cum te descurci. Ea face o conversație și se asigură că poți conta mereu pe ea. Îndrumarea dumneavoastră personală este foarte importantă pentru noi, îi acordăm multă atenție.

Aplicația Flex

Pe lângă antrenorul de locuri de muncă, există și aplicația Flex. Îl poți descărca de pe mobil și există multe în el. Gândește-te la programul tău de lucru, dar și la fișa de salariu sau la datele de contact ale antrenorului de muncă sau ale liderului echipei. La îndemână, nu? În acest fel, aveți întotdeauna o imagine de ansamblu bună asupra tuturor întâlnirilor și știți exact unde vă aflați.

Dacă alegi Jupiter, vei avea propriul tău antrenor!

Jupiter este o agenție de angajare de încredere în care lucrează deja multe cupluri poloneze și române. Antrenoarea noastră de locuri de muncă îndeplinește un rol important, deoarece vă oferă îndrumare personală, astfel încât să vă găsiți rapid drumul în Olanda și să vă simțiți rapid ca acasă. Alege Olanda și construiește-ți viitorul împreună cu partenerul tău!

Vrei să lucrezi în Olanda prin Jupiter? Sau ai intrebari? Contactează-ne!

Citiți și aceste bloguri: