Noi suntem Jupiter.

Flexibilitatea este profesia noastră de 25 de ani. Cu viteza, îndemanarea și grija noastră asigurăm cea mai bună potrivire în flexibilitate între ambițiile angajaților noștri și posibilitățile dumneavoastră, clientul nostru.

Fie că este vorba de o sarcină urgentă, de un proiect sau de un angajament pe termen lung, este vorba de o capacitate optimă de inserție profesională pentru toată lumea.

Suntem parteneri în ceea ce privește flexibilitatea. Noi suntem Jupiter.

Valori cheie

La Jupiter, avem o serie de valori care servesc drept bază pentru calitate și profesionalism. ADN-ul nostru și al forței noastre de muncă.

Experienţă

Suntem specializați în producția alimentară, logistică și transport. Datorită cunoștințelor noastre și multor ani de experiență, putem lucra cu dvs. în calitate de angajator. Știm ce facem!

Calitate

Forța noastră de muncă este motivată și calificată, la fel ca întreaga echipă Jupiter. Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră!

Integritate

Întotdeauna încheiem acorduri clare. Ne respectăm promisiunile și acordurile și ne asigurăm că întregul proces se desfășoară fără probleme.

Flexibilitate

Suntem bucuroși să investim într-o planificare bună și, prin urmare, suntem capabili să apelăm la oamenii potriviți pentru dvs. pe termen foarte scurt.

Continuitate

Ne concentrăm pe termen lung și ne străduim să avem relații de durată atât cu angajatorii, cât și cu angajații.

Onze certificeringen

Kontakt

Sunteți curios? Informați-ne! Contactați-ne și vom colabora cu dvs. pentru a găsi o propunere adecvată.

Contact
Protecție a vieții private