FAQ

Salariile sunt transferate săptămânal în contul dvs. bancar. Acesta poate fi, de asemenea, un cont bancar străin. Salariile sunt întotdeauna plătite o săptămână mai târziu, vineri. Prin urmare, primul salariu va fi transferat în a doua săptămână de lucru, vineri.

Nu, nu facem niciodată plăți în avans. Va trebui să aștepți plata salariului.

Pentru toate posturile vacante vârsta minimă este de cel puțin 18 ani.

Anumiți clienți au nevoie de un cazier juridic. Întrebați recrutorul sau consultați posturile vacante pentru care este necesar acest lucru.

Klikajac na ponizszy link moga panstwo zalozyc profil zaufany , by pobrac zaswiadczenie o niekaralnosci musza panstwo posiadac Polskie konto bankowe:
https://www.gov.pl/web/gov/zaloz-profil-zaufany

Primul contract este pentru o perioadă de 4 săptămâni, cu posibilitatea de prelungire pentru o perioadă mai lungă. Avem locuri de muncă pentru o perioadă mai lungă, cu o ședere minimă de 12 săptămâni.

În primul an, aveți un contract de gardă în care vă puteți rezilia contractul de muncă în orice moment. Dacă închiriați cazare de la Jupiter, aveți un preaviz de o săptămână. Chiria este reținută până la sfârșitul perioadei de preaviz.

Acest lucru depinde de tipul muncă și de companie. Uitați-vă bine la posturile vacante pentru onorariile orare.

Acest lucru depinde de tipul muncă și de companie. Uitați-vă bine la posturile vacante și vedeți câte ore sunt.

În primul an primești un contract cu convocare. După 1 an de lucru la Jupiter, veți primi un contract de muncă cu ore fixe garantate.

Mai aveți alte întrebări? Atunci contactați-ne!