Muncă și distracție în Olanda

Se pot bucura și cei care lucrează!

Ești deja la locul potrivit în Olanda: locuiești cu iubitul sau prietena ta, ai un loc de muncă frumos prin Jupiter și locuiești cu compatrioți cu care lucrezi. Meseria ta este punctul tău principal, dar după o zi de lucru este timpul să te relaxezi. A face lucruri distractive îți oferă energie și ai nevoie de ea pentru a fi în formă și fericit. În acest blog poți citi ce mai poți face în afară de munca ta! Pentru că motto-ul nostru este: se pot bucura si cei care lucreaza!

Mâncând împreună cu compatrioții

După o zi de lucru, conduceți împreună acasă și este timpul pentru distracție. Doar mergeți la supermarket cu mașina, pentru că soarele strălucește și în seara asta mergeți la grătar. Mâncare delicioasă împreună, discutând și bucurându-ne de aerul curat. Și mâine dimineață… înapoi la muncă împreună.

Să mergem!

Pe lângă munca ta, vrei să faci și lucruri distractive și ce ar putea fi mai distractiv decât să explorezi zona. Transportul public din Olanda este bine organizat: puteți lua autobuzul, trenul sau propria mașină. Olanda are peisaje diferite. Optati pentru o zi la plaja? Luați o gură de aer proaspăt și înotați în mare. Sau preferați să mergeți la o plimbare într-o rezervație naturală? Privind panorame frumoase și având un picnic romantic. Totul este posibil!

Cumpărături în propriul supermarket

Nu trebuie sa ratezi mâncarea din Polonia sau România, pentru că in Olanda sunt o mulțime de supermarketuri poloneze sau românești cu toate produsele tale preferate. Astfel, poți să gătești în continuare acel fel de mâncare delicioasă și să-ți surprinzi prietenul cu o masă din propria ta țară.

Antrenorul nostru de locuri de muncă oferă cele mai bune sfaturi

Ești curios ce poți face în timpul liber, dar nu știi de unde să începi? Antrenorul nostru de locuri de muncă vă v-a oferi sfaturi. Ea este acolo pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme, dar știe cel mai bine unde să meargă cu ușurință. Acel supermarket? Acea plajă frumoasă? Sau să închiriezi o bicicletă? Întrebați antrenorul de locuri de muncă și nu puteți greși ziua liberă.

Vrei să lucrezi în Olanda prin Jupiter? Sau ai intrebari? Contactează-ne!

Citiți și aceste bloguri: